ID

Prodaje se kuća u Kotoru starom gradu

690.000€


168m2
7
Idi na omiljene

O nekretnini

Ova šarmantna kuća, smještena u istorijskom jezgru Starog grada Kotora, nudi jedinstvenu priliku za one koji traže autentičan ambijent sa velikim potencijalom. Kuća se prostire na četiri nivoa plus potkrovlje, koje se može koristiti kao dodatni prostor za stanovanje ili ostavu, u zavisnosti od vaših potreba, svaki nivo ima oko 42m2.

Prizemlje uključuje hodnik i tri manje prostorije koje se trenunto koriste kao dnevni boravak, kuhinja i kupatilo. Na sledeća tri nivoa, povezana unutrašnjim stepeništem, nalaze se po dvije sobe. Jedna soba na poslednjem nivou ima izlaz na balkon, što je prava rijetkost u Starom gradu, jer većina kuća nema balkone.

Potkrovlje je visoko i može se prilagoditi različitim funkcijama, od dodatnog stambenog prostora do ostave ili tehničke prostorije. Nekretnina zahtijeva potpunu renovaciju, ali pruža izvanrednu priliku za maksimiziranje prostora i a samim tim i dobiti od mogućeg izdavanja. Savršena je za one koji žele da se upuste u projekat obnove i stvore jedinstven dom ili investiciju u jednom od najlepših gradova u Crnoj Gori.

Region

Detalji nekretnine

1
Ne

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.