ID

Rhyzon Trinity

141.000€


48m2
1
Idi na omiljene

O nekretnini

Rhizon Trinity je novi stambeni kompleks u Risnu.
Bokokotorski zaliv je zadivljujuće prirodno oblježje u Crnoj Gori, poznato po svojoj sličnosti sa fjordom, a podijeljeno je na četiri manja dijela sa šarmantnim gradovima duž svoje obale, kao što je Risan. Grad Risan je poznat po svojim arheološkim atrakcijama poput rimskih mozaika.

Kompleks Rhizon Trinity nalazi se na slikovitoj lokaciji u blizini mora, nudeći udoban životni prostor sa modernim sadržajima. Sastoji se od tri stambene zgrade sa ukupno 32 jedinice, uključujući 30 jednosobnih i 2 dvosobna stana.
Kompleks sadrži niz sadržaja, uključujući bazen, saunu, sistem pametne kuće i kutak za djecu, što ga čini idealnim mjestom za ugodan život i odmor.
Stanovi u kompleksu dolaze sa sistemom "pametne kuće" koji nudi centralizovanu kontrolu i automatizaciju različitih parametara za udobnost, energetsku efikasnost i sigurnost. Kompleks takođe ima modernu recepciju na prvom spratu za sve stanare.
Dodatno, kompleks ima uređeno dvorište sa sadržajima za sve starosne grupe, uključujući SPA & wellness centar sa bazenom i saunom, kao i dječije igralište za mlađe stanare.
Ukoliko imate konkretna pitanja ili trebate više informacija o kompleksu ili Boki Kotorskoj, kontaktirajte nas.

Region

Detalji nekretnine

1

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.