Istorijska kamena palata u Starom gradu u Kotoru savršena za prenamjenu u butik hotel

ID
1.199.000€
Lokacija
Stari grad
Region
Tip
Kuća
Površina
333m2
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Površina zemlje
357m2
Br. spratova
3

Istorijska kamena palata u Starom gradu u Kotoru: Savršena za prenamjenu u butik hotel

Dobrodošli u rijetku priliku da posjedujete dio istorije u očaravajućem starom gradu Kotora, Crna Gora. Ova prostrana stara kamena kuća, na tri etaže i ukupne površine 334 m2, smještena je na izdašnoj parceli od 357 m2. Sa svojom odličnom lokacijom usred kaldrmisanih ulica i srednjevjekovnog šarma Kotora, predstavlja jedinstven spomenik kulture. Za razliku od ostalih nekretnina, ova kuća ima čak i svoj vrt.

Karakteristike:

Očuvani originalni detalji: divite se izradi koja je prikazana u originalnim detaljima koji krase plafone, zidove i podove, nudeći pogled u prošlost.
Potencijal za prenamjenu hotela: Uz potpuno renoviranje, ovaj istorijski dragulj ima potencijal da se transformiše u zapanjujući butik hotel, spajajući istorijski ambijent sa modernim komforom.
Idealna lokacija: Smješten u srcu starog grada Kotora, okružen UNESCO-ovom svjetskom baštinom, panoramskim pogledom na Jadransko more i živopisnim kulturnim doživljajima.
Mogućnost ulaganja:

Turistička tačka: Kotor je tražena destinacija za putnike koji traže bogata kulturna iskustva i pejzaže koji oduzimaju dah, što ovu nekretninu čini odličnom šansom za ulaganje.
Potencijal prihoda: Kada se jednom pretvori u butik hotel, iskoristite rastuću turističku industriju u Kotoru i ostvarite značajan prihod od ugostiteljskih usluga.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.