Novi stanovi na Prcnju sa savršenim pogledom na Boku

ID
242.000€
Lokacija
Prčanj
Region
Tip
Stan
Površina
100m2
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Br. soba
2
Parking
Da

Stanovi na prodaju u zgradi sa bazenom, Prčanj

Ova stambena zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, na samo par minuta hoda do mora. Zgrada je potpuno završena i ima veliki bazen, čak 6 garažnih mjesta. Zgrada ima video nadzor, interfon.
U ponudi imamo 7 apartmana sljedećih kvadratura:
Prizemlje, 119m2, cijena 250.000 eura;
Prvi sprat 121m2, cijena 293.000 eura;
Drugi sprat 100m2, cijena 242.000 eura;

U svim stanovima su završeni podovi, kupatila i ostavljeni svi potrebni priključci. Stanovi su odrađeni kvalitetno, sa spuštenim plafonima, priključcima za led svijetla i električne kamine, modernim pločicama, turskim kupatilom... U svakom stanu imaju invertne klime, u svakoj prostoriji po jedna.
Zgrada ima svojih 6 garažnih mjesta, koja ulaze u cijenu stanova, osim stana na prizemlju od 99m2, koje umjesto garažnog mjesta, ima svoje parking mjesto. Na placu od zgrade je ostavljen prostor za dječije igralište.
Takođe, postoji mogućnost kupovine čitave zgrade.
Prčanj se nalazi u Boki Kotorskoj, u najljepšem zalivu južnog Jadrana. To je mjesto sa malim plažama, uglavnom betonskim, mirnim morem i ljekovitim vazdušnim strujama. Najpoznatija plaža je Markom Rt koja je udaljena od zgrade na manje od 2km. U blizini zgrade se nalazi manji market, par kafića i restorana, od kojih su najbliži Bokeljški Gušti. Stari grad je udaljen na 6,3 km a trajekt Lepetani je udaljen na 7.1km.