Kuća na dva nivoa, Kavač, Kotorski zaliv

ID
280.000€
Lokacija
Kavač
Region
Tip
Kuća
Površina
84m2
Namješten
Ne
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Površina zemlje
385m2
Br. soba
4
Kupatila
2

Otkrijte potencijal ove prostrane rezidencije na dva nivoa u Kavaču, platno spremno za vaš lični dodir. Iako ova nekretnina nudi dovoljno prostora i odličnu lokaciju, ona takođe predstavlja uzbudljivu priliku za renoviranje i prilagođavanje kako biste je zaista učinili svojom.

Prizemlje:

Kada uđete u kuću, naći ćete prostrani dnevni boravak, savršen za druženje ili jednostavno uživanje u slobodnom vremenu sa svojim najmilijima. Dnevni boravak se neprimjetno povezuje sa privatnom terasom, pružajući spokojan odmor na otvorenom.

Zasebna kuhinja, iako funkcionalna, čeka vašu kreativnu viziju da je pretvori u kulinarsko utočište. Dodatna soba na ovom nivou nudi raznovrsnost; može poslužiti kao spavaća soba, namjenski kancelarijski prostor ili biti prilagođena da ispuni jedinstvene želje novog vlasnika kuće.

Nivo potkrovlja:

Popevši se na nivo potkrovlja, otkrićete tri spavaće sobe, od kojih svaka ima potencijal za modernu preobrazbu. Uređeno kupatilo na ovom spratu služi kao platno za vaše dizajnerske aspiracije.

Nekretnina se može pohvaliti prostranom parcelom koja nudi beskrajne mogućnosti za vanjska poboljšanja. Bilo da sanjate o stvaranju bujne vrtne oaze, ugradnji bazena ili proširenju životnog prostora, ovo obilno platno čeka vašu maštu.

Ovo imanje zahtijeva ažuriranje i kozmetičko renoviranje, što vam omogućava da dodate svoj lični pečat i povećate njegovu vrijednost.

Smješten u šarmantnoj zajednici Kavač, ova rezidencija kombinuje privlačnost života na selu sa blizinom urbanih sadržaja. Iskoristite priliku da kreirate prilagođeni životni prostor na poželjnoj lokaciji.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.