Villa Aquarius – Prčanj, Boka Kotorska

ID
1.800.000€
Lokacija
Prčanj
Region
Tip
Kuća
Površina
331m2
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Br. soba
4
Parking
Da

Izuzetno mediteransko utočište, vila sa panoramskim pogledom na more i planine Kotorskog zaliva.

Cijena: 1.800.000 €.
Bruto površina: 373 m2.
Neto unutrašnja površina: 291 m2.
Ukupna površina parcele: 1.830 m2 (plus udio pristupnog puta i parkinga za goste).

Spavaće sobe: 4.
Kupatila (+WC): 3 (+1 wc).
Bazen: 8,5 x 5 m2.

Vila Aquarius, kojoj se pristupa privatnom, sigurno zatvorenom cestom, je prostrana savremena kuća sa 4 spavaće sobe sa luksuznim enterijerom, infinity bazenom i duplom garažom. Premium kuhinja (Nolte/Bosch) i opremljeno kupatilo (V&B, Catalano, HansG), keramika i podovi (Florim, Porcelanosa i prirodni kamen). Dnevni boravak i kupatila sa podnim grijanjem, ugradnom klimom i ventilacijom u plafonima.

Smještena u mirnom, živopisnom kutku Kotorskog zaliva pod zaštitom UNESCO-a, ova osamljena vila pruža savršeno utočište, sa prekrasnim pogledom na more, okružena planinama i prostranim mediteranskim vrtovima. Dizajn vile je uglađen, čistih linija i otvorenih, prostranih interijera. Zidovi od mediteranskog krečnjaka i karakteristične kose terakote krovne ploče lebde iznad staklenih prozora od poda do plafona kako bi maksimalno povećali prirodno svjetlo i nesmetan, dramatičan pogled na zaliv prema Starom gradu Kotoru i planinama iza njega.

Villa Aquarius nudi kombinaciju iz snova mirne usamljenosti, dok se nalazi nadomak lokalne marine na obali i kratke vožnje do istorijskog grada Kotora, luksuznog utočišta za jahte Porto Montenegro i međunarodnog aerodroma Tivat.

Villa Layout.

1. sprat: Visoki plafon, zastakljena ulazna recepcija u centru, direktno izlazi na baštu, bazen i terase iza njih. Lijevo, glavna spavaća soba sa ensuiteom i još dvije spavaće sobe sa kupatilom. Pristup velikoj duploj garaži.

Prizemlje: Desno, stambeni prostor sa visokim plafonom, peć na drva i kuhinjski prostor sa panoramskim pogledom na zaliv i planine, direktno na bazen i pod. Glavna spavaća soba sa sopstvenim kupatilom koji se otvara direktno na bazen i pod. Gostinjski wc, teretana, pomoćne, ostave i tehničke prostorije (centralna kontrola i klima uređaj, CCTV, video interfon, vatrogasno osiguranje, WIFI).

Vani: Infinity bazen i tuš, podovi, popločane terase od vapnenca i roštilj, velike divlje bašte i drevna stabla maslina.