Cetiri stambene jedinice pored mora idealne za biznis, Muo

ID
790.000€
Lokacija
Muo
Region
Tip
Kuća
Površina
240m2
Idi na omiljene

Opis nekretnine

Br. soba
6

Na prodaju je polovina velike cetvoroeazne kuce sa dvoristem, na odlicnoj poziciji na samoj obali, oko 1,5km od Starog grada.
Prodaju se:

- Dvije zasebne prizemne kucice od po 30m2 stambenog prostora, sa po jednom spavacom sobom, otvorenom dnevnom sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom, hodnikom, i predivno uredjenim velikim terasama, od po 32m2 i 42m2, obje sa odlicnim pogledom i odlicnim pristupom moru.
- Veliki cetvorosoban stan od 130m2 na prvom spratu velike kuce, sa predivnim velikim balkonom nad morem, velikom otvorenom dnevnom sa kuhinjom i trpezarijom, cetiri spavace sobe, velikim kupatilom, wc-om, i zstakljenom ulaznom terasom.
- Veliki tavanski prostor nad ovim stanom, takodje sa osnovom od 130m2, odnosno 52m2 stambenog prostora sa punom visinom. Ovaj prostor je nedovrsen.

Ukupan stambeni prostor je 240m2, a ukupan pripadajuci plac je 200m2. Cjelokupan, i vanjski i unutrasnji prostor je izuzetno brizljivo uredjen, kamenom poplocano dvoriste sa zeljeznim ogradama, kaminom, mnogo zelenila, zonom za suncanje...
Dva privatna parking mjesta, i veliki zajednicki parking na oko 70m od kuce.
Apartmani se odlicno rentiraju, i donose dobar godisnji prihod.
Svi su u odlicnom stanju, i prodaju se spremni za rentiranje bez dodatnih ulaganja.